Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

video

Xingtai Huimao Trading Co., Ltd, minangka pabrikan lan panyedhiya profesional ing suku cadang mobil. Pabrik kita dununge ing Zona Industri Jvlu, Kutha Xingtai, Provinsi Hebei, fokus ing bidang manufaktur bagean penyegelan karet lan minyak otomotif, kayata segel minyak, cincin O, gasket, semak, lsp

Pabrik kita nutupi area luwih saka 1300 meter persegi lan duwe pengalaman produksi sing akeh ing segel karet luwih saka 20 taun wiwit didegake. Perusahaan duwe bengkel kneading, lokakarya cetakan belerang, lokakarya perbaikan, lokakarya kemasan, lokakarya perbaikan, lokakarya kemasan

Perusahaan kami duwe luwih saka 20000 set cetakan lan database bahan baku gedhe, kanthi pengalaman cekap kanggo ngatasi segel ing macem-macem media lan macem-macem kahanan kerja.

Kita produsen OEM, pangembangan suku cadang otomatis sing disedhiyakake dening para pelanggan. kita bisa nyedhiyakake syarat teknis lan dhukungan teknis kanggo kabutuhan pelanggan.

Layanan mandeg suku cadang otomatis, Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu ngubungi kami