Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Katup Katup Gasket MD105185

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Umume produk uga dadi peralatan lengkap, mangga takon babagan pilihan kit khusus.
Produk unggulan kasebut mung sawetara saka pirang-pirang bagean liyane sing ditawakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan sawetara produk lengkap, kalebu sing ora ditampilake ing situs web, monggo hubungi + 86-0319-5250815., Utawa kirim panjaluk liwat formulir kontak.

Nomer bagean saka produsen asli mung kanggo referensi. Saben bagean sing ditampilake cocog karo aplikasi merek sing kasebut ing jenenge. Jeneng lan merek dagang sing kasebut yaiku duweke perusahaan masing-masing.

Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT
Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
Papan Asal: China

Rincian Kemasan
1. KOTAK STANDAR
2. KOTAK NEUTRAL
3. Kothak sing dibutuhake pelanggan

Pelabuhan: GUANGZHOU, SHENZHEN, ZHUHAI, XIAMEN, YIWU, SHANGHAI, NINGBO, QINGDAO, YANTAI, LAN LAIN-LAIN PORT CHINA

Wektu Pangiriman: 5-30 dina
Kirim: Ekspres, Udara utawa Laut


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan