Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Spark Plug

  • Auto Parts Spark Plug 90919-01210

    Auto Spark Plug 90919-01210

    Info Produk Deskripsi Spark Plug OEM NO 90919-01210 Lokasi Asal China Ukuran Standar lan disesuaikan Diameter Halus Ultra-fineIridium Alloy Center Electrode 2Electrode Ground Ground-Platinum Elektroda lemah duwe ujung platinum, saka pengalaman karo colokan platinum. Iki moderat nganggo elektroda lan njamin daya tahan dhuwur. Insulator Kekuwatan 3 Nggunakake isolator keramik sing dhuwur kanggo mesin LPG nambah kekuatan 20% tinimbang isolator konvensional. Apik banget ...