Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Produk

  • Valve Cover Gasket FS01-10-235A

    Katup Katup Gasket FS01-10-235A

    Produk unggulan kasebut mung sawetara saka pirang-pirang bagean liyane sing ditawakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan sawetara produk lengkap, kalebu sing ora ditampilake ing situs web, monggo hubungi + 86-0319-5250815, utawa kirim panjaluk liwat formulir kontak. Nomer bagean saka produsen asli mung kanggo referensi. Saben bagean sing ditampilake cocog karo aplikasi merek sing kasebut ing jenenge. Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / ...
  • Oil Seal OEM 12279-D0100 for Nissan

    Seal Oli OEM 12279-D0100 kanggo Nissan


    Diameter Batin: 84mm;
    Diameter njaba: 104mm;
    Jembar: 11mm;

  • AUTO PARTS Crankshaft Rear Oil Seal OEM 90311-40022 for Toyota

    AUTO PARTS Crankshaft Rear Oil Seal OEM 90311-40022 kanggo Toyota

    OEM: 90311-40022
    Diameter Batin: 40 mm
    Diameter njaba: 55 mm
    Jembar: 6 mm
  • Oil Seal

    Segel Minyak

    Fitur: 1). Ketahanan lan fleksibilitas sing apik digunakake. 2). Pita sing dirancang khusus ningkatake daya tahan lan stabilitas dawa. 3). Luwih becik tahan panas, minyak, lan nyandhang. 4). Tampilake kanthi stabil kanthi muter kanthi cepet. 5). Tahan panas, minyak, lemes, tuwa lan gesekan amarga bingkai 6 sing apik lan khusus. Daya gedhe, kacepetan dhuwur, umur panjang, distorsi cilik, papan sing kurang saka aplikasi: 1. Ditrapake kanggo motor listrik, mesin pembakaran internal, lan alat transmisi ...
  • Auto Parts Valve Cover Gasket OEM 22441-2G100

    Auto Parts Valve Cover Gasket OEM 22441-2G100

    Umume produk uga dadi peralatan lengkap, mangga takon babagan pilihan kit khusus.
    Produk unggulan kasebut mung sawetara saka pirang-pirang bagean liyane sing ditawakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan sawetara produk lengkap, kalebu sing ora ditampilake ing situs web, monggo hubungi + 86-0319-5250815, utawa kirim panjaluk liwat formulir kontak.
  • Auto Parts Valve Cover Gasket OEM 22441-2B002

    Auto Cover Valve Cover Gasket OEM 22441-2B002

    Info Produk Gasket tutup katup yaiku tutup logam sing ana ing sisih ndhuwur mesin. Gasket gabus utawa karet dipasang ing tutup katup ing mesin. Tutup tutup lan gasket nutup sisih ndhuwur mesin lan nyegah bocor minyak. Tutup kasebut bisa dicopot, saéngga akses bisa nyetel katup. Amarga suhu mesin sing dhuwur, gasket tutup katup gampang rapuh lan rusak. Gasket berkualitas tinggi digawe saka bahan sing ora bakal udan, ngalangi minyak ...
  • Auto Parts Spark Plug 90919-01210

    Auto Spark Plug 90919-01210

    Info Produk Deskripsi Spark Plug OEM NO 90919-01210 Lokasi Asal China Ukuran Standar lan disesuaikan Diameter Halus Ultra-fineIridium Alloy Center Electrode 2Electrode Ground Ground-Platinum Elektroda lemah duwe ujung platinum, saka pengalaman karo colokan platinum. Iki moderat nganggo elektroda lan njamin daya tahan dhuwur. Insulator Kekuwatan 3 Nggunakake isolator keramik sing dhuwur kanggo mesin LPG nambah kekuatan 20% tinimbang isolator konvensional. Apik banget ...
  • Valve Cover Gasket MD105185

    Katup Katup Gasket MD105185

    Umume produk uga dadi peralatan lengkap, mangga takon babagan pilihan kit khusus. Produk unggulan kasebut mung sawetara saka pirang-pirang bagean liyane sing ditawakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan sawetara produk lengkap, kalebu sing ora ditampilake ing situs web, monggo hubungi + 86-0319-5250815., Utawa kirim panjaluk liwat formulir kontak. Nomer bagean saka produsen asli mung kanggo referensi. Saben bagean sing ditampilake cocog karo aplikasi merek sing kasebut ing ...
  • Oil Seal 13042-16A06

    Segel Minyak 13042-16A06

    1. Kualitas: Kualitas pertama lan pengerjaan sing apik. 2. Rega: Rega sing cukup adhedhasar entuk manfaat bebarengan karo layanan purna jual sing apik. 3. Layanan: Kabeh layanan pelanggan duwe pengalaman kerja, komunikasi kanthi apik ing basa Inggris, lsp. 5. Kekiatan lan fleksibilitas sing apik digunakake. 6. Pita sing dirancang khusus ningkatake daya tahan lan stabilitas dawa. 7. Banget kanggo tahan panas, minyak, lan ageman. 8. Tampilake kanthi muter kanthi cepet. 9. Tahan panas, minyak, lemes, tuwa lan gesekan amarga ...
  • Auto Parts Crankshaft Oil Seal OEM 90311-32020

    Segel Minyak Crankshaft Seal OEM 90311-32020

    Info Produk Deskripsi Segel Minyak Crankshaft OEM NO 90311-32020 Papan Asal China Ukuran 32 * 46 * 6 1. Kualitas: Kualitas pertama lan pengerjaan sing apik. 2.Harga: Rega sing cukup adhedhasar mupangat kanggo gotong royong kanthi layanan purna jual sing apik. 3. Layanan: Kabeh layanan pelanggan duwe pengalaman kerja, komunikasi kanthi apik ing basa Inggris, lsp. L ukuran lsp. l.
  • Auto Parts Crankshaft Oil Seal OEM 90311-45003

    Segel Minyak Crankshaft Seal OEM 90311-45003

    Deskripsi Info Produk Segel Minyak Crankshaft OEM NO 90311-45003 Lokasi Asal China Ukuran 45 * 62 * 9 Katentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / Bagéyan Asal: China: Rincian Kemasan 1. Kothak Standar 2. Kothak Netral 3. Pelabuhan Kebutuhan Pelanggan: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Xiamen, Yiwu, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Yantai, lan Liyane Wektu Pengiriman China Port: 5 -30 dina Pengiriman: Struktur Produk Ekspres, Udara utawa Laut Layanan OE ...
  • Auto Parts Crankshaft Oil Seal OEM 90311-90006

    Segel Minyak Crankshaft Seal OEM 90311-90006

    Info Produk Deskripsi Segel Minyak Crankshaft OEM NO 90311-90006 Lokasi Asal China Ukuran 90 * 110 * 10 Katentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / Bagéyan Asal: China: Rincian Kemasan 1. Kothak Standar 2. Kothak Netral 3. Pelabuhan Kebutuhan Pelanggan: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Xiamen, Yiwu, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Yantai, lan Liyane Wektu Pengiriman China Port: 5 -30 dina Pengiriman: Struktur Produk Ekspres, Udara utawa Laut Layanan Kita ...