Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Segel Minyak

  • Oil Seal OEM 12279-D0100 for Nissan

    Seal Oli OEM 12279-D0100 kanggo Nissan


    Diameter Batin: 84mm;
    Diameter njaba: 104mm;
    Jembar: 11mm;

  • AUTO PARTS Crankshaft Rear Oil Seal OEM 90311-40022 for Toyota

    AUTO PARTS Crankshaft Rear Oil Seal OEM 90311-40022 kanggo Toyota

    OEM: 90311-40022
    Diameter Batin: 40 mm
    Diameter njaba: 55 mm
    Jembar: 6 mm
  • Oil Seal

    Segel Minyak

    Fitur: 1). Ketahanan lan fleksibilitas sing apik digunakake. 2). Pita sing dirancang khusus ningkatake daya tahan lan stabilitas dawa. 3). Luwih becik tahan panas, minyak, lan nyandhang. 4). Tampilake kanthi stabil kanthi muter kanthi cepet. 5). Tahan panas, minyak, lemes, tuwa lan gesekan amarga bingkai 6 sing apik lan khusus. Daya gedhe, kacepetan dhuwur, umur panjang, distorsi cilik, papan sing kurang saka aplikasi: 1. Ditrapake kanggo motor listrik, mesin pembakaran internal, lan alat transmisi ...
  • Oil Seal 13042-16A06

    Segel Minyak 13042-16A06

    1. Kualitas: Kualitas pertama lan pengerjaan sing apik. 2. Rega: Rega sing cukup adhedhasar entuk manfaat bebarengan karo layanan purna jual sing apik. 3. Layanan: Kabeh layanan pelanggan duwe pengalaman kerja, komunikasi kanthi apik ing basa Inggris, lsp. 5. Kekiatan lan fleksibilitas sing apik digunakake. 6. Pita sing dirancang khusus ningkatake daya tahan lan stabilitas dawa. 7. Banget kanggo tahan panas, minyak, lan ageman. 8. Tampilake kanthi muter kanthi cepet. 9. Tahan panas, minyak, lemes, tuwa lan gesekan amarga ...
  • Auto Parts Crankshaft Oil Seal OEM 90311-32020

    Segel Minyak Crankshaft Seal OEM 90311-32020

    Info Produk Deskripsi Segel Minyak Crankshaft OEM NO 90311-32020 Papan Asal China Ukuran 32 * 46 * 6 1. Kualitas: Kualitas pertama lan pengerjaan sing apik. 2.Harga: Rega sing cukup adhedhasar mupangat kanggo gotong royong kanthi layanan purna jual sing apik. 3. Layanan: Kabeh layanan pelanggan duwe pengalaman kerja, komunikasi kanthi apik ing basa Inggris, lsp. L ukuran lsp. l.
  • Auto Parts Crankshaft Oil Seal OEM 90311-45003

    Segel Minyak Crankshaft Seal OEM 90311-45003

    Deskripsi Info Produk Segel Minyak Crankshaft OEM NO 90311-45003 Lokasi Asal China Ukuran 45 * 62 * 9 Katentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / Bagéyan Asal: China: Rincian Kemasan 1. Kothak Standar 2. Kothak Netral 3. Pelabuhan Kebutuhan Pelanggan: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Xiamen, Yiwu, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Yantai, lan Liyane Wektu Pengiriman China Port: 5 -30 dina Pengiriman: Struktur Produk Ekspres, Udara utawa Laut Layanan OE ...
  • Auto Parts Crankshaft Oil Seal OEM 90311-90006

    Segel Minyak Crankshaft Seal OEM 90311-90006

    Info Produk Deskripsi Segel Minyak Crankshaft OEM NO 90311-90006 Lokasi Asal China Ukuran 90 * 110 * 10 Katentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / Bagéyan Asal: China: Rincian Kemasan 1. Kothak Standar 2. Kothak Netral 3. Pelabuhan Kebutuhan Pelanggan: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Xiamen, Yiwu, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Yantai, lan Liyane Wektu Pengiriman China Port: 5 -30 dina Pengiriman: Struktur Produk Ekspres, Udara utawa Laut Layanan Kita ...