Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Segel Minyak 13042-16A06

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Kualitas: Kualitas pertama lan pengerjaan sing apik.
2. Rega: Rega sing cukup adhedhasar entuk manfaat bebarengan karo layanan purna jual sing apik.
3. Layanan: Kabeh layanan pelanggan duwe pengalaman kerja, komunikasi kanthi apik ing basa Inggris, lsp.
5. Kekiatan banget lan keluwesan nggunakake.
6. Pita sing dirancang khusus ningkatake daya tahan lan stabilitas dawa.
7. Banget kanggo tahan panas, minyak, lan ageman.
8. Tampilake kanthi muter kanthi cepet.
9. Tahan panas, minyak, lemes, tuwa lan gesekan amarga pigura sing apik lan khusus
10. Daya gedhe, kacepetan dhuwur, umur kerja dawa, distorsi cilik, papan sing kurang akeh

Aku bakal menehi rega kanggo panjaluk rinci, mula wenehake bagean no., model mesin, jumlah, ukuran, lsp.
l Kita nyedhiyakake layanan OEM adhedhasar gambar desain utawa conto.
l Gambar ing ndhuwur bisa uga ora cocog karo produk sampeyan
nggoleki, mung kanggo referensi sampeyan. Yen sampeyan ora bisa nemokake apa-apa, sampeyan
pengin, hubungi staf kita.
l Sample kasedhiya.
Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT
Min.Order Order: 100 Potongan / potongan

Papan Asal:
China: Rincian Kemasan
1. Kothak Standar
2. Kothak Netral
3. Kothak sing dibutuhake pelanggan
Pelabuhan: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Xiamen, Yiwu, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Yantai, Lan Liyane Pelabuhan China
Wektu Pangiriman: 5-30 dina

Kirim: Ekspres, Udara utawa Laut

Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT
Min.Order Order: 100 Potongan / potongan

Papan Asal:
China: Rincian Kemasan
1. Kothak Standar
2. Kothak Netral
3. Kothak sing dibutuhake pelanggan
Pelabuhan: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Xiamen, Yiwu, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Yantai, Lan Liyane Pelabuhan China
Wektu Pangiriman: 5-30 dina

Kirim: Ekspres, Udara utawa Laut


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan