Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Apa Jenis Minyak sing Dijupuk Mobil Kula?

20180529220749_34410e9da9dc084b4ff2bf317eab95b2_2

Nemtokake minyak motor sing paling apik kanggo kendaraan sampeyan, campuran sintetis, sintetis, jarak tempuh dhuwur utawa minyak konvensional, gumantung karo sawetara faktor. Sawetara minangka faktor eksternal, kayata iklim sing sampeyan urip, kebiasaan nyopir, utawa uga umur mesin sampeyan. Faktor liyane tetep adhedhasar jinis mesin kendaraan lan spesifikasi pabrikan. Iki bisa uga luwih saka sing sampeyan pengin ngerti babagan jinis minyak sing digunakake ing mobil, nanging pasangkan menyang Firestone Lengkap Auto Care kanggo menehi informasi lengkap babagan mobil sampeyan. Sampeyan ora kudu ahli ing babagan minyak motor. makane awake dewe ning kene. Kunjungi utawa janjian ing toko sampeyan Firestone Lengkap Auto Care saiki. Profesional layanan ban lan otomotif mesthi siyap nglayani!

Jinis Minyak Motor
Ana papat jinis minyak motor umum:

Minyak Motor Sintetis Lengkap
Minyak sintetis lengkap cocog kanggo kendaraan sing nuntut kinerja level puncak lan pelumasan tingkat dhuwur. Minyak sintetis lengkap nyedhiyakake tingkat viskositas sing luwih dhuwur, resistensi oksidasi lan kerusakan termal, lan mbantu nglawan lumpur minyak. Kajaba iku, mbantu ningkatake efisiensi bahan bakar lan malah bisa nambah tenaga jaran kendharaan kanthi nyuda seret mesin.

Amarga minyak motor sintetis bisa regane loro nganti kaping papat luwih akeh tinimbang minyak biasa, gunakake karo teknisi babagan minyak sing cocog karo mobil sampeyan. Yen sampeyan manggon ing iklim kanthi musim salju sing adhem utawa musim panas sing panas banget, utawa nggunakake kendaraan kanggo narik utawa ngangkut, minyak sintetis bisa dadi jinis minyak sing paling apik kanggo kendaraan sampeyan. Mesin lawas uga bisa entuk manfaat saka minyak sintetis, amarga bisa nyegah panyebaran endhot sing mbebayani sing sawetara mesin lawas katon gampang.

Minyak Motor Campuran Sintetis
Minyak campuran sintetis nawakake sing paling apik ing jagad iki. Nduweni ciri khas minyak sintetis lengkap, nanging regane luwih murah. Jinis minyak iki minangka campuran minyak dhasar sintetis lan konvensional, ditambah sawetara bahan tambahan, kanggo resistensi ekstra oksidasi lan sifat suhu sithik banget. Campuran sintetis nggawe driver gampang kanggo ngalih saka minyak konvensional dadi minyak sintetis, mula minyak jinis iki saya populer ing antarane para sopir sing paling pinter saiki. Iki uga minangka lapangan tengah sing apik kanggo para sopir sing pengin proteksi tambahan lan kinerja minyak sintetis, nanging bisa uga ora siyap ngetrapake tagihan kanggo total ngalih minyak minyak sintetis.

Minyak Motor Konvensional
Minyak konvensional minangka jinis minyak sing paling umum digunakake. Cocog banget kanggo mobil ringan, model pungkasan kanthi jarak tempuh sing entheng nganti rata-rata lan desain mesin sing sederhana.

Minyak Motor Mileage Dhuwur
Minyak jarak tempuh dhuwur dirancang khusus kanggo mobil kanthi jarak luwih saka 75.000 mil. Jenis minyak iki bisa nyuda konsumsi minyak, nyilikake bocor lan rembesan minyak, lan uga bisa nyuda asap lan emisi ing mesin lawas.

Jinis Aditif Minyak
Minyak motor biasane kalebu sawetara bahan tambahan sing bisa adol antara 5% lan 30% minyak. Aditif kasebut mbantu nambah kinerja minyak. Minyak motor bisa kalebu aditif ing ngisor iki:

Antioksidan: Aditif antioksidan bisa nyuda oksidasi lan pembentukan endhog ing minyak motor. Dheweke uga mbantu njaga mesin tetep resik lan nambah umur minyak motor.

■ Agen anti-keausan: Agen anti-keausan mbantu nglindhungi bagean-bagean mesin sing gampang kerusakan saka suhu dhuwur, kaya tembok silinder, lift, kamera, lan cincin piston. Aditif iki minangka lapisan protèktif ing komponen kasebut kanggo matesi gesekan ing kahanan logam-logam.

Deterjen: Aditif iki ora kaya deterjen umbah-umbah sampeyan! Fokus kanggo nyegah endhepan, karat, lan korosi saka ing area ring piston, piston ing ngisor mahkota, lan permukaan liyane sing cenderung panas banget.

■ Dispersants: Iki bahan sulap minyak sampeyan. Iki menehi minyak sampeyan kemampuan kanggo nyedhot lan nahan kontaminan padhet supaya ora ngrusak mesin.

Inhibitor umpluk: Aditif iki persis kaya swarane. Inhibitor umpluk njaga minyak motor saka mbentuk busa lan gelembung. Yen umpluk lan umpluk dibentuk, minyak ora bakal bisa nutupi bagian-bagian penting mesin lan tetep adhem.

Pengubah gesekan: Pengubah gesekan mbantu nyuda gesekan nalika mesin sampeyan beroperasi ing suhu dhuwur lan akeh beban. Aditif iki uga bisa mbantu sampeyan nggedhekake efisiensi bahan bakar.

Depressants Titik-Titik: Aditif iki ora ana gandhengane karo pouring minyak sajati. Nyatane, depresi titik pour mbantu nyegah partikel lilin ing minyak supaya ora hardening ing kahanan adhem. Asile, minyak motor mili kanthi bebas sanajan suhune adhem, lan mesin ora prelu digunakake luwih angel kanggo ngompa.

■ Penghambat karat lan korosi: Bagian internal mesin sampeyan bisa teyeng lan karat nalika kena asam lan kelembapan. Aditif kasebut nggawe film protèktif ing bagian njero mesin kanggo mbantu nyegah karusakan kaya ngono.

■ Pangapikan indeks viskositas: Aditif iki bisa mbantu minyak mesin kaya sing dituju sanajan ana fluktuasi suhu.


Wektu kiriman: Apr-20-2021