Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Pameran

HUIMAO wis melu macem-macem pameran sing nglumpukake merek terkenal global lan perusahaan terkemuka domestik lan asing. Urutan produk unggulan lan volume produk mundhak saben taun. Kita duwe akeh mitra, kabeh kalebu pabrikan sing wis kerja bareng pirang-pirang taun.
Produk kami akeh diekspor menyang Korea, Dubai, Iran, Brasil, Rusia lan akeh negara lan wilayah liyane. Huimao mesthi nyoroti kualitas produk kanggo entuk pangenalan pelanggan lan janji kanthi kualitas. Kita yakin manawa kejujuran menehi kapercayan, benifit bebarengan nggawe loro pemenang.
HUIMAO melu pameran saben taun kanggo nggayuh kerjasama teknis lan pertukaran karo macem-macem negara, supaya kita bisa tuwuh bareng.

exhibition (1)

exhibition (2)

exhibition (3)

exhibition (4)

exhibition (5)

exhibition (6)

exhibition (7)

exhibition (8)