Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Auto Cover Valve Cover Gasket OEM 22441-2B002

Katrangan singkat:


  • Ukuran: Standar lan khusus
  • Conto: kasedhiya
  • Layanan: Kasedhiya Layanan OEM
  • Pas: Aksen HYUNDAI 10- ELANTRA (FD) 07-11
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Produk

    Gasket tutup katup yaiku tutup logam sing ana ing sisih ndhuwur mesin. Gasket gabus utawa karet dipasang ing tutup katup ing mesin. Tutup tutup lan gasket nutup sisih ndhuwur mesin lan nyegah bocor minyak. Tutup kasebut bisa dicopot, saéngga akses bisa nyetel katup. Amarga suhu mesin sing dhuwur, gasket tutup katup gampang rapuh lan rusak. Gasket berkualitas tinggi digawe saka bahan sing ora bakal udan, ngalangi bocor minyak mesin.

    Katrangan Gasket Tutup Katup
    OEM ORA 22441-2B002
    Papan Asal Cina
    Ukurane Standar lan khusus

    Struktur Produk

    90919-01210

    Layanan Kita

    Pengolahan OEM / ODM
    Pesenan conto
    Pangembangan suku cadang otomatis sing diwenehake para pelanggan
    Syarat teknis lan dhukungan teknis kanggo kabutuhan pelanggan
    Rangkaian skema desain lengkap kanggo segel karet lan bagean kanggo prodhuk pelanggan
    Suku cadang otomatis suku cadang layanan

    Babagan HUIMAO

    About-HUIMAO
    Lokakarya Produksi HUIMAO

    Xingtai Huimao Trading Co., Ltd, minangka pabrikan lan panyedhiya profesional ing suku cadang mobil. Pabrik kita dununge ing Zona Industri Jvlu, Kutha Xingtai, Provinsi Hebei, fokus ing bidang manufaktur bagean penyegelan karet lan minyak otomotif, kayata segel minyak, cincin O, gasket, semak, minyak mesin, minyak pelumas, lsp. Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk unggulan, para insinyur lan peneliti wis ngeksploitasi lan ngembangake teknologi tinggi inti independen kanthi ngrujuk teknologi segel minyak maju. Pola pangembangan industri kasebut ndadekake HUIMAO tampil saka kompetisi sengit ing omah lan ing luar negeri , yaiku pengalaman HUIMAO sing paling penting lan sukses.
    Kajaba iku, Kita duwe akeh mitra, kabeh kalebu pabrikan sing wis kerja bareng pirang-pirang taun, lan bisa nyedhiyakake komponen mesin, bagean dhasar lan bagean awak, kayata sistem pengapian, filter, bantalan, sistem rem, suspensi, lsp.

    Pambuka pameran

    Exhibition-introduction
    HUIMAO wis melu macem-macem pameran sing nglumpukake merek terkenal global lan perusahaan terkemuka domestik lan asing. Urutan produk unggulan lan volume produk mundhak saben taun. Kita duwe akeh mitra, kabeh kalebu pabrikan sing wis kerja bareng pirang-pirang taun.
    Produk kami akeh diekspor menyang Korea, Dubai, Iran, Brasil, Rusia lan akeh negara lan wilayah liyane. Huimao mesthi nampilake kualitas produk kanggo entuk pangenalan pelanggan lan janji sing dijanjeni kualitas. Kita yakin manawa kejujuran menehi kapercayan, benifit bebarengan nggawe loro pemenang.
    HUIMAO melu pameran saben taun kanggo nggayuh kerjasama teknis lan pertukaran karo macem-macem negara, supaya kita bisa tuwuh bareng.

    Transportasi lan rangkep

    Rincian Paket: Paket netral utawa kemasan asli utawa minangka syarat pelanggan
    Wektu Utama: Simpenan 5-7 dina utawa Simpenan 30 dina
    Cara Pengiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi Carriers
    Ketentuan Pembayaran: T / T, liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan