Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Segel Minyak Crankshaft Seal OEM 90311-32020

Katrangan singkat:


  • Ukuran: Standar lan khusus
  • Conto: kasedhiya
  • Layanan: Kasedhiya Layanan OEM
  • Pas: TOYOTA
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Info Produk

    Katrangan Segel Minyak Crankshaft
    OEM ORA 90311-32020
    Papan Asal Cina
    Ukurane 32 * 46 * 6
    1. Kualitas: Kualitas pertama lan gaweyan sing apik.
    2.Harga: Rega sing cukup adhedhasar mupangat kanggo gotong royong kanthi layanan purna jual sing apik.
    3. Layanan: Kabeh layanan pelanggan duwe pengalaman kerja, komunikasi kanthi apik ing basa Inggris, lsp.

    Aku bakal menehi rega kanggo panjaluk rinci, mula wenehake bagean no., model mesin, jumlah, ukuran, lsp.
    l Kita nyedhiyakake layanan OEM adhedhasar gambar desain utawa conto.
    l Gambar ing ndhuwur bisa uga ora cocog karo produk sampeyan
    nggoleki, mung kanggo referensi sampeyan. Yen sampeyan ora bisa nemokake apa-apa, sampeyan
    pengin, hubungi staf kita.
    l Sample kasedhiya.
    Ketentuan Pembayaran: L / C, D / A, D / P, Paypal, Western Union, TT
    Min.Order Order: 100 Potongan / potongan

    Papan Asal:
    China: Rincian Kemasan
    1. Kothak Standar
    2. Kothak Netral
    3. Kothak sing dibutuhake pelanggan
    Pelabuhan: Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Xiamen, Yiwu, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Yantai, Lan Liyane Pelabuhan China
    Wektu Pangiriman: 5-30 dina

    Kirim: Ekspres, Udara utawa Laut

    Struktur Produk

    90311-45003

    Layanan Kita

    Pengolahan OEM / ODM
    Pesenan conto
    Pangembangan suku cadang otomatis sing diwenehake para pelanggan
    Syarat teknis lan dhukungan teknis kanggo kabutuhan pelanggan
    Rangkaian skema desain lengkap kanggo segel karet lan bagean kanggo prodhuk pelanggan
    Suku cadang otomatis suku cadang layanan

    Babagan HUIMAO

    About-HUIMAO
    Lokakarya Produksi HUIMAO

    Xingtai Huimao Trading Co., Ltd, minangka pabrikan lan panyedhiya profesional ing suku cadang mobil. Pabrik kita dununge ing Zona Industri Jvlu, Kutha Xingtai, Provinsi Hebei, fokus ing bidang manufaktur bagean penyegelan karet lan minyak otomotif, kayata segel minyak, cincin O, gasket, semak, minyak mesin, minyak pelumas, lsp. Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk unggulan, para insinyur lan peneliti wis ngeksploitasi lan ngembangake teknologi tinggi inti independen kanthi ngrujuk teknologi segel minyak maju. Pola pangembangan industri kasebut ndadekake HUIMAO tampil saka kompetisi sengit ing omah lan ing luar negeri , yaiku pengalaman HUIMAO sing paling penting lan sukses.
    Kajaba iku, Kita duwe akeh mitra, kabeh kalebu pabrikan sing wis kerja bareng pirang-pirang taun, lan bisa nyedhiyakake komponen mesin, bagean dhasar lan bagean awak, kayata sistem pengapian, filter, bantalan, sistem rem, suspensi, lsp.

    Pambuka pameran

    Exhibition-introduction
    HUIMAO wis melu macem-macem pameran sing nglumpukake merek terkenal global lan perusahaan terkemuka domestik lan asing. Urutan produk unggulan lan volume produk mundhak saben taun. Kita duwe akeh mitra, kabeh kalebu pabrikan sing wis kerja bareng pirang-pirang taun.
    Produk kami akeh diekspor menyang Korea, Dubai, Iran, Brasil, Rusia lan akeh negara lan wilayah liyane. Huimao mesthi nampilake kualitas produk kanggo entuk pangenalan pelanggan lan janji sing dijanjeni kualitas. Kita yakin manawa kejujuran menehi kapercayan, benifit bebarengan nggawe loro pemenang.
    HUIMAO melu pameran saben taun kanggo nggayuh kerjasama teknis lan pertukaran karo macem-macem negara, supaya kita bisa tuwuh bareng.

    Transportasi lan rangkep

    Rincian Paket: Paket netral utawa kemasan asli utawa minangka syarat pelanggan
    Wektu Utama: Simpenan 5-7 dina utawa Simpenan 30 dina
    Cara Pengiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi Carriers
    Ketentuan Pembayaran: T / T, liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan