Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Babagan Kita

ABOUT-HUIMAO

Produsen Profesional
Lan Suplier Ing Suku cadang Otomatis

XINGTAI HUIMAO TRADING CO., LTD wis digawe saka dealer bagean karet nganti macem-macem pemasok, eksportir. Pinggir kita cukup kompetitif
1. Liwat 20 taun pengalaman manufaktur lan ngekspor
2.pemasok suku cadang mobil otomatis
3. Macem-macem bagean otomatis kanggo pilihan
4. Manufaktur sing cukup, peralatan canggih lan staf profesional
5. Pesenan jumlahe cilik lan jumlah pesanan sing luwih gedhe uga kasedhiya
6. Pangiriman cepet, Tanggepan cepet, Kualitas tinggi. Kabeh suku cadang otomatis digawe dening mitra pabrik profesional kanthi peralatan manufaktur canggih.

Video Perusahaan
Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Sementara para insinyur senior, tenaga kerja trampil, manajemen ilmiah bisa njamin produk-produk berkualitas, profesional lan sugih eksportir-salesman bisa njamin kabeh proses dagang efisien.
Misi kita: Kredit Pertama Layanan Pertama Kualitas Kita utamane ngasilake bagean karet (segel minyak, cincin cincin, gasket tutup katup, lengan semak), mounting mesin, filter udara, filter bahan bakar, filter minyak, busi, pad rem, sepatu rem, shock alat penyerap lan suku cadang mobil liyane kanthi luwih saka 50 jinis Kanggo Model Mobil Toyota Honda Nissan BMW VW Audi Mitsubishi Benz KIA Mazda Lexus Pengambilan Tembok Besar SUZUKI ISUZU Subaru Hyundai Volvo ... Layanan A.

Layanan Pengiriman

Apa syarat Pembayaran 1 serikat barat 2 T / T B. Apa cara pengiriman kita
1 Ekspresi kayata DHL UPS TNT Fedex (akun pelanggan dihargai). Sampeyan mbutuhake wektu 3/4 dina kanggo nggayuh tujuan.
2 Kirim liwat udhara. Perlu 4/6 dina kanggo nggayuh tujuan.
3 Pengiriman lan segara. (Pengiriman kontainer utawa gulung).

BANGGONGSHI_1

HuiMao-Auto-spare-parts-Product-warehouse

HUIMao-Auto-Spare-Parts-Production-Machine

HuiMao-Auto-spare-parts-Production-workshop

Gaya Pameran
Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Kita bisa nyiyapake pengiriman lan bea cukai yen sampeyan butuh, lan kita kerja sama banget karo agen pengiriman sing nawakake layanan sing sampurna lan rega sing kompetitif. Sampeyan mung kudu njupuk barang ing omah utawa ing port lokal. C.
Apa level rega lan wektu pangiriman 1 Rega Eceran (50 PCS ngisor) 3-5 dina kiriman 2 rega Grosir (50-499 PCS) 3-5 dina wektu pengiriman 3 rega Pesanan massal (500 PCS ing ndhuwur) 25-35 dina wektu pangiriman D. Liyane Kita bakal dihargai yen pelanggan bisa menehi nomer OEM, model mobil lan jumlah pesanan. Dadi, kita bisa menehi penawaran sing paling apik kanggo para pelanggan. Liwat inovasi produk lan teknologi terus-terusan lan operasi integritas rantai industri, kita bisa nuntut panjaluk konsumen kanthi kabeh cara, lan dadi panyedhiya solusi mesin ruangan paling umum ing donya kanthi dhewe merek Kita bakal nggawe masa depan sing luwih apik karo pelanggan ing omah lan luar negeri!

Pemasaran

Pesenan conto, Pengolahan OEM / ODM

Pemasaran

Kumpulan skema desain lengkap kanggo segel karet lan bagean kanggo produk pelanggan

Pemasaran

Suku cadang otomatis suku cadang layanan

Pemasaran

Suku cadang otomatis suku cadang layanan

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita liwat email utawa telpon lan bakal bali maneh secepat mungkin. Muga-muga bisa dirungokake saka sampeyan.

Layanan Kita

about2

HuiMao-Auto-spare-parts-Product-warehouse