Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Babagan Kita

Xingtai Huimao Trading Co., Ltd.

Xingtai Huimao Trading Co., Ltd, minangka pabrikan lan panyedhiya profesional ing suku cadang mobil. Pabrik kita dununge ing Zona Industri Jvlu, Kutha Xingtai, Provinsi Hebei, fokus ing bidang manufaktur bagean penyegelan karet lan minyak otomotif, kayata segel minyak, cincin O, gasket, semak, minyak mesin, minyak pelumas, lsp. Kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk unggulan, para insinyur lan peneliti wis ngeksploitasi lan ngembangake teknologi tinggi inti independen kanthi ngrujuk teknologi segel minyak maju. Pola pangembangan industri kasebut ndadekake HUIMAO tampil saka kompetisi sengit ing omah lan ing luar negeri , yaiku pengalaman HUIMAO sing paling penting lan sukses.
Kajaba iku, kita bisa nyedhiyakake bagean mesin liyane, bagean dhasar lan bagean awak, kayata sistem pengapian, filter, bantalan, sistem rem, suspensi, lsp.

Yen sampeyan butuh solusi industri ... kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan berkelanjutan. Tim profesional kita ngupayakake nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita
huimao-Cooperation-Brand_15
huimao-Cooperation-Brand_16
huimao-Cooperation-Brand_18
huimao-Cooperation-Brand_19
huimao-Cooperation-Brand_20
huimao-Cooperation-Brand_21
huimao-Cooperation-Brand_22
huimao-Cooperation-Brand_23
huimao-Cooperation-Brand_24
huimao-Cooperation-Brand_12
huimao-Cooperation-Brand_03
huimao-Cooperation-Brand_04
huimao-Cooperation-Brand_05
huimao-Cooperation-Brand_06
huimao-Cooperation-Brand_07
huimao-Cooperation-Brand_08
huimao-Cooperation-Brand_09
huimao-Cooperation-Brand_10
huimao-Cooperation-Brand_11